Voor een diervriendelijke, en vakkundige behandeling van honden en katten.         

Hoi mijn naam is Inge en ben gediplomeerd en gespecialiseerd in de behandeling van Katten en vele Hondenrassen. Trimsalon Inge is een Hondentrimsalon en een Kattentrimsalon 

Daarnaast beschik ik over ruim 25 jaar ervaring en heb vele specialisaties.

Uw kat 🐈 en Uw hond 🐩 zijn bij kattentrimsalon Hondentrimsalon Inge in ervaren handen en u kunt uw Hond/kat met een gerust hart bij mij achterlaten in Vijfhuizen.

Behandeling in kattentrimsalon en  hondentrimsalon Inge is alleen mogelijk na telefonische afspraak  0643981105

Geopend van Maandag tot Vrijdag van 10.00 tot 21.00

Bij aankomst in de Trimsalon  wordt eerst met u overlegd welk model en welke behandeling gewenst is voor uw Hond of Kat.

Alle Katten rassen en Kleine Hondenrassen kunnen bij kattentrimsalon hondentrimsalon Inge terecht voor vachtverzorging.

Parkeren is gratis op ons eigen terrein vlak voor de deur van Trimsalon Inge.

Complete  behandeling Hond vanaf € 50 

Complete behandeling Kat incl nageltjes knippen is altijd € 60

Wij hebben geen pin Alleen contante en gepaste betaling .

 De behandeling van een Hond/Kat bestaat uit:

kammen, nageltjes knippen ,ontwollen ,plukken. knippen en/of scheren. De behandeling duurt ongeveer 1 uur. Een geschoren vacht groeit meestal na drie maanden weer terug . Als u met de Kat komt, verzoeken wij u om de Kat in een veilig en goed afsluitbaar kenneltje te brengen. En een schone droge handdoek voor op de bodem mee te nemen. Dit vindt de Kat erg prettig na de behandeling

Voor de Honden eigenaren het vriendelijk verzoek de honden aangelijnd en uitgelaten te brengen .

Waarom naar de Trimsalon ?

Voor bijna iedere Hond/Kat is een regelmatig bezoek aan de trimsalon noodzakelijk .Dagelijkse vachtverzorging is voor sommige vacht types genoeg. maar lang niet voor allemaal Sommige vacht types hebben zo nu en dan groot onderhoud nodig, het zogenaamde "trimmen" trimmen is de verzamelnaam voor de verschillende vacht behandel methode en technieken, zoals plukken, scheren, knippen, borstelen, ontklitten, en ontwollen. tegenwoordig zijn er veel langharige rassen.Als de vacht van deze rassen niet voldoende wordt onderhouden, komt de vacht vol te zitten met dode haren, en gaat het klitten, met als gevolg dat de huid niet meer kan ademen en de kat of hond  ontzettende jeuk krijgt onder de klitten.De kat  of Hond gaat krabben en bijten, waardoor de huid beschadigd raakt met alle gevolgen van dien. Ook kortharige katten en Honden kunnen verschrikkelijk verharen .Met een goede trimbeurt kan al het losse en dode haar verwijderd worden.Denk trouwens niet dat trimmen onnatuurlijk is, er komen in de natuur ook geen langharige katten of Honden voor.

 De vacht van de Hond/kat is een barriere tegen agressieve invloeden van buitenaf ondermeer UV-stralen, en water. En de vacht beschermt tegen temperatuurschommelingen. Bovendien is de vacht de afspiegeling van de gezondheid van de Hond/kat.

Een gezonde Hond/kat behoort een gladde, glanzende en aaneengesloten vacht te hebben.Toch komt het vaak voor dat honden en katten last hebben van een "openstaande" vacht , jeuk, of van een afwijkende geur van de vacht. Soms zelfs hebben Honden/katten kale plekken in de vacht.
Mocht uw Hond/kat vacht problemen hebben dan kunnen we gezamenlijk naar een oplossing zoeken. U wilt toch ook dat uw Hond/ Kat goed in zijn vel zit !

Trimsalon Inge 

Vijfhuizerdijk 208 

2141BK Vijfhuizen 

0643981105 
  


 Bellen
Map
Info
LinkedIn